De moderne, veelzijdige groentesnijderij

GreenS & SaladS is een creatief en veelzijdig groente-atelier dat altijd maatwerk levert. In onze moderne snijkeuken staan kwaliteit, vakmanschap en onze liefde voor het product centraal. Ook productveiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken volgens de (inter)nationale richtlijnen en doen jaarlijks onze audits. Wij mogen ook het SKAL-keurmerk voeren. Zo weet je zeker dat biologisch ook echt biologisch is.

Dit mag je van jouw maatwerk groente atelier verwachten:

Altijd vers

Onze producten komen zo van het land en worden direct door ons gesneden en gewassen.

Ook biologisch

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan biologische groenten, die met trots het SKAL-keurmerk dragen.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij werken volgens de nationale en internationale (kwaliteits)richtlijnen.

Puur natuur

Wij werken met natuurproducten zonder toevoegingen. We wassen al onze producten in ons eigen bronwater.

Flexibel en snel

Je kiest zelf de mix, de snit, de receptuur en de verpakking. Jij zegt wanneer je het nodig hebt, wij zorgen dat het er dan is.

Innovatief

We zijn vernieuwend in processen en services en bedenken nieuwe productconcepten waar jij je mee kan onderscheiden.

Kijkje in de keuken

De producten zo vers mogelijk verwerkt krijgen voor jou als klant. Daar draait ons hele productieproces om. Daarom verwerken wij alle groente en fruit direct na de oogst. Verwerken houdt in: voorbewerken, snijden, wassen, centrifugeren, eventueel mengen, en verpakken.
 

Snijden en verpakken

Goed gereedschap betekent in onze snijkeuken, scherpe messen. Tijdens het snijproces gebruiken we verschillende messen en inpakmogelijkheden. Zo kunnen we de producten geheel naar wens verwerken. Welke mix of snit je ook wilt, alles is mogelijk. Datzelfde geldt voor gewicht en verpakking. En een zekerheid: wij werken volgens de wettelijke en internationale richtlijnen.

We nemen onze verantwoordelijkheid

Duurzaam

Wij hebben net zoveel liefde voor de natuur als voor de natuurproducten waarmee we werken. En dus zorgen wij dat we het milieu zo min mogelijk belasten. En daar gaan we best ver in. Lees meer…

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en helpen jonge studenten graag aan een praktijkplek. Volgens het Sectorinstituut Transport en Logistiek mogen wij leerlingen opleiden voor de beroepskwalificaties chauffeur goederenvervoer, logistiek medewerker, logistiek supervisor, en logistiek teamleider.

Sociale werkvoorziening

Wij zetten ons in voor mensen die wat meer afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Bij GreenS & SaladS werkt een aantal medewerkers met een beperking. Wij zien hierin vooral kansen en mogelijkheden.

Hulp aan langdurig werkzoekenden

Sinds 2016 werken wij mee aan de campagne van Werkbedrijf Regio Zwolle: Voor iedereen een baan, daar werken we aan. Langdurig werkzoekenden krijgen bij ons de kans om weer mee te doen aan het arbeidsproces. Met als doel een baan te vinden. Zo hebben we een aantal voornamelijk ervaren senioren en arbeidsmigranten aan werk geholpen

Werken in ons maatwerk groente atelier

Ben je op zoek naar een leuke baan bij een dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen nooit stil staan? We hebben zo nu en dan mooie vacatures, die we op deze pagina plaatsen.

Ben je op zoek naar een stage of een leerwerkplek? Neem dan even contact met ons op.

Nieuws van jouw maatwerk groente atelier

Word jij mijn collega?

Word jij mijn collega?

Werken bij “Jouw maatwerk Groente Atelier” Vers, puur en ambachtelijk. Dat is ons motto. Want groente en fruit eet je het liefst zo van het land....

Lees meer

    Contact

    Neem vrijblijvend contact met ons op voor bestellingen of vragen.