Bestel direct! Mail naar info@greensandsalads.eu of bel 0522 – 244397

GreenS & SaladS is ook úw maatwerk groente atelier

Waar we mee werken is altijd hetzelfde: vers, vers en nog eens vers. Wat we er in onze groentesnijderij van maken is heel divers. Van verpakte groente en sla voor in het schap tot kant-en-klare salades voor in de saladebar. En van verse ingrediënten voor grootkeukens tot halffabrikaten voor productiebedrijven.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf:

Retail

Supermarkten

GreenS & SaladS biedt een breed assortiment voor de supermarkt. Van kookgroenten en aardappelproducten tot sla en rauwkost. Deze producten worden verpakt in consumentenverpakkingen van 100 gram tot een kilo, in zakjes bakjes en schaaltjes. Een assortiment dat aansluit bij de wensen van de consument thuis in de keuken: Lekker en gezond in de juiste verpakking.

Speciaalzaken

Groentespeciaalzaken, maar zeker ook slagerijen, visboutiques en traiteurzaken zijn steeds meer op zoek naar aanvullend assortiment dat past bij de basis. BBQ vlees bij de slager met aanvullende rauwkostsalades of kant & klare roerbakgroentes in de groentespeciaalzaak zijn producten waar de moderne consument voor in is. Rechtstreeks, online of via platforms kunnen deze lekkere producten van GreenS & SaladS meerdere dagen in de week geleverd worden.

Foodservice

Groothandel

Salades, rauwkost en ander producten voor het foodservice kanaal worden door GreenS & Salads aangeboden in grootverpakkingen. Veel producten worden geleverd in een ¼ of ½ gastronorm verpakking.

Out of home

Horeca

Voor het horeca en cateringsegment biedt GreenS & SaladS een uitgebalanceerd assortiment voorgesneden groenten en fruit in handzame verpakkingen. Halffabrikaten voor het samenstellen van lunches, maaltijden en tussendoortjes.

Catering

Voor het horeca en cateringsegment biedt GreenS & SaladS een uitgebalanceerd assortiment voorgesneden groenten en fruit in handzame verpakkingen. Halffabrikaten voor het samenstellen van lunches, maaltijden en tussendoortjes.

Petrol

Voor het petrol kanaal heeft Greens & SaladS speciale convenience concepten ontwikkeld. Een heerlijke verse soep met 50 gram verse groenten. Dit is 25% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten. Ook fruitsalades in een handige portieverpakking zijn in verschillende varianten verkrijgbaar.

B2B

Verwerkende industrie

Voor bedrijven die kant & klaar- maaltijden produceren, voorziet GreenS & SaladS in een breed assortiment groenten. Deze halffabrikaten worden in de elke gewenste kwaliteit en snit geleverd en vaak in grootverpakkingen (kratzakken). Of het nu om bloemkoolroosjes gaat of om sperziebonen voor het bereiden van een verantwoorde en lekkere maaltijd, GreenS & SaladS wast,  snijdt en levert direct van het land naar de klant.

Maaltijdservice

Voor het segment maaltijdservice produceert GreenS & SaladS toppings voor bijvoorbeeld pizza’s maar levert ook side dishes in de vorm van een lekkere rauwkostsalade of een frisse fruitsalade.

Maatwerk in verpakking

Wij maken jouw gesneden groenten en fruit precies op maat in onze groentesnijderij. Je bepaalt zelf de receptuur, de mix, de snit en de samenstelling. Ook in verpakkingen bieden wij maatwerkoplossingen. We stemmen de verpakking, het formaat en het materiaal naadloos af op jouw bedrijfsvoering. Ook etiketten met je eigen logo is bij ons zo geregeld. Wij leveren vaak binnen enkele uren, maar altijd binnen 24 uur.

Logistieke voordelen:
Snel & Flexibel

Wij leveren dagelijks – van maandag tot en met zaterdag – door heel Nederland. Dat kan omdat wij werken met landelijke transportbedrijven. Bij ons betekent vóór 8 uur ‘s ochtends besteld, dezelfde dag of de volgende dag vóór 12 uur bezorgd.

Eigen bezorgservice Noord-Nederland

Voor leveringen in Drenthe, Friesland en Groningen hebben we onze eigen bezorgservice. Zo kunnen we onze klanten in Noord-Nederland nog beter bedienen. Specifieke wensen? Kleinere hoeveelheden nodig? Geen probleem. Bestel direct of bel 0522 – 244397

Onderscheidende producten ontwikkelen in ons groente atelier

Als ondernemer moet je origineel zijn en je klanten telkens weer verrassen met nieuwe recepten en smaakbelevingen. Een heerlijke uitdaging die wij als jouw maatwerk groente atelier graag met je aangaan: een kwaliteitsproduct ontwikkelen tegen een zo ‘eerlijk’ mogelijke prijs. We zoeken naar creatieve oplossingen in bijvoorbeeld receptuur, snijtechniek, soort groente of fruit en de perfect passende verpakking. We draaien net zolang proefproducties tot het resultaat perfect is.