We maken alles voor je op maat!

Wij hebben een ruim en gevarieerd assortiment in groenten en fruit, zo van het land. Dit is de basis die wij voor jou op maat verwerken. Een grove snit of juist heel fijn? Eén ingrediënt of je eigen mix? In een consumentenverpakking of grootverpakking? Je zegt het maar. Wij regelen het.

Bestel direct! Mail naar info@greensandsalads.eu of bel 0522 – 244397

Binnenkort kan je hier online jouw producten bestellen!

Groenten

Wij hebben een ruim en gevarieerd assortiment in groenten en fruit, zo van het land. Dit is de basis die wij voor jou op maat verwerken. Een grove snit of juist heel fijn? Eén ingrediënt of je eigen mix? In een consumentenverpakking of grootverpakking? Je zegt het maar. Wij regelen het.

Slasoorten

We hebben uitgebreid assortiment aan slasoorten van ijsbergsla tot mesclun. Alles op maat gesneden, gewassen, gemixed en verpakt.

Rauwkost

Rauwkost bestaat voor het grootste deel uit rauwe groenten. Het wordt gebruikt in salades, als garnering of op belegde broodjes. Welke combinatie van rauwkost je ook wenst, wij maken het. Van courgette, komkommer tot paprika, kool, ui, wortel en bietjes. Alle combinaties zijn mogelijk.

Rauwkostsalades

Wij hebben een ruim assortiment aan rauwkost salades, in de meest verrassende combinaties. Denk aan de bolero salade met prei, appel, mandarijn en ananas, met onze eigen basisdressing. Of maak je rauwkostsalades nog completer met een pasta- of couscous-salade.

Fruit

Puur natuur, zonder toevoegingen. Zo ziet de consument fruit graag. Dus ook ons fruit van het seizoen wordt zo vers als mogelijk verwerkt en verpakt. Alles naar jouw wens.

Aardappelen

Aardappelen in alle soorten en maten. Van een krieltje tot Agria, Opperdoezer tot Roseval. We kunnen ze voor je schillen en snijden in de door jouw gewenste snit.

Champignons

We leveren een uitgebreid assortiment champignons van oesterzwammen tot aan portobellos. We kunnen ze voor je snijden, mengen en verpakken in de door jou gewenste variatie.

Biologisch

Skal Biocontrole is de toezichthouder voor biologische producten in Nederland. Omdat wij het SKAL-keurmerk hebben, weet je zeker dat biologisch bij ons ook echt biologisch is. Wij werken daarom ook zoveel mogelijk met lokale telers.

Innovatieve producten

We houden voortdurend food trends en de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Op basis van onze verse groenten en fruit creëren we zelf ook nieuwe producten, die aansluiten op actuele trends. Vanzelfsprekend helpen we ook graag om jouw productideeën verder te ontwikkelen.

Pureersoepen – Grill groente – Ovenschotel

Halffabrikaten

GreenS & SaladS kan een groot assortiment aan halffabricaten leveren die u zelf nog weer kunt bewerken om aan uw eigen speciale eisen te voldoen.

Onbewerkte groente

GreenS & Salads kan u uiteraard ook onbewerkte groente aanleveren.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor bestellingen of vragen.