Werken bij “Jouw maatwerk Groente Atelier”

Vers, puur en ambachtelijk. Dat is ons motto. Want groente en fruit eet je het liefst zo van het land. Echte natuurproducten. Zonder toevoegingen, en met liefde gemaakt.

Wij bieden passende arbeidsvoorwaarden en een moderne, prettige werkomgeving. Samen met jouw collega’s snijd jij alleen de mooiste en beste groente- en fruitsoorten voor speciaalzaken, (keur)slagers, groothandels, retailers, instellingen, horeca en productiebedrijven.

Functie eisen:
Netjes, verzorgd, hygiënisch en nauwkeurig kunnen werken;
Met machines kunnen werken;
Flexibel inzetbaar zijn (ook op zaterdag);
Technische kennis en een rijbewijs is een pré.

We hebben plek voor je op de volgende afdelingen:

Snijafdeling:
Op deze afdeling snij je dagelijks al onze verse groentes op de juiste snijwijze met behulp van onze machines. Na het snijden was je de groentes in onze waslijnen en centrifugeer je deze zodat ze op de juiste wijze klaar staan voor de verpakking- en meng afdeling.

Inpak en mengafdeling:
Op deze afdeling meng je onze juiste groentes in de juiste mengverhouding en snit, zodat ze op de juiste wijze verpakt kunnen worden op onze inpak machines. Onze inpakmachines stel je in op het juiste gewicht en de juiste verpakking, waarna ze verpakt worden en gereed zijn voor verzending naar onze klanten.

Saladeafdeling:
Op deze afdeling meng je onze groentes met de juiste dressing en zorg je dat deze in de juiste verpakking en het juiste gewicht verpakt worden voor onze klanten.

Ons aanbod:
Leuke collegiale werkomgeving met verschillende werkzaamheden;
Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in de functie;
Marktconforme Arbeidsvoorwaarden.

Over onze organisatie:
GreenS & SaladS is een zelfstandig familiebedrijf waar collegialiteit, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan (www.greensandsalads.eu/over-ons/).

Lijkt het je leuk om dagelijks met onze mooie producten aan de slag te gaan? Meer informatie over deze functie vind je hier.