De horeca gaat weer verder open en het voorjaar komt eraan

Na een lange Corona-periode waarin we de horeca en het uitgaan vreselijk gemist hebben, lijkt hieraan een einde te komen. Dé horeca gaat weer verder open!

Dit betekent dat we weer kunnen genieten op de terrassen, de cafe’s en de restaurants. Lekker met je partner, je gezin of vrienden uit eten. Een moment waarop we weer kunnen genieten van elkaar en van het lekkere eten en drinken. GreenS&SaladS heeft dit uiteraard ook gemist en is weer blij en enthousiast om de horeca te voorzien van op maat gesneden producten die in de keuken snel tot een heerlijk gerecht kunnen worden omgetoverd.

Onze verse en op maat gesneden groenten in diverse verpakkingen zijn verkrijgbaar bij de reguliere groothandel en verkoopkanalen, en kunnen inmiddels ook via Verstrade besteld worden.

Verstrade is een platform voor horeca en speciaalzaken waar heel veel verse producten besteld kunnen worden. Vlees, vis, delicatessen, snacks en uiteraard de groenten van GreenS&SaladS.

Verstrade heeft een fijnmazig distributie-netwerk en levert door heel Nederland en België. Vandaag besteld is morgen in huis.

Winterstamppotten

Hoewel we nog volop in de winterperiode zitten en sneeuw en ijs nog altijd mogelijk is, kijken we al een beetje uit naar de eerste krokussen en narcissen. Nog even geduld en ook nog even heerlijk genieten van gezonde seizoens-groenten vers geoogst van het land. Groenten om lekkere winterse gerechten te bereiden zoals rode kool en erwtensoep. Groenten altijd vers gesneden en verpakt door GreenS&SaladS.

GreenS&SaladS heeft ook een compleet assortiment groenten voor DE NIEUWE STAMPPOTTEN. Denk eens aan de Drentse Pot of onze overheerlijke rucola stamppot, om over de Hongaarse zuurkool stamp maar te zwijgen. Ook stampaardappelen zijn volop leverbaar om het nog eenvoudiger te maken. Stamppotgerechten lekker met rookworst en uitgebakken spekjes. Even geen vlees? Een vegetarische variant met champignons of paprika kan altijd.

Vooruitblik op het aspergeseizoen

Hoewel de asperges nog niet boven de grond uitkomen duurt het ook niet heel lang meer. De verwachting is dat de eerste asperges voor Pasen gestoken gaan worden! In de volgende nieuwsbrief meer hierover met heerlijke recepten.