Klaar voor de winter

De winter staat weer voor de deur en dit betekent dat we weer heerlijk kunnen genieten van gezonde seizoensgroenten vers geoogst van het land. Groenten om lekkere winterse gerechten te bereiden. Of het nu een heerlijke preischotel is of een stamppot met wijnzuurkool, boerenkool of hutspot, GreenS&SaladS levert de basis.
De boerenkool wordt vers van het land naar GreenS & SaladS gebracht. Hier wordt de boerenkool ontdaan van de harde kern waardoor de boerenkool nog zachter en verfijnd is.

Wist je dat ervan deze typische Nederlandse groente jaarlijks circa 5 miljoen kilo langs de kassa gaat?

Tip: roer door de stamppot wat eetlepels piccalilly en creme fraiche om het nog smeuïger te maken.

Typische wintergroenten zijn: pastinaak, pompoen, spruitjes, prei, boerenkool, bloemkool, rode biet, schorseneer, witlof, wortelpeterselie, savooikool

Winterstamppotten

GreenS & SaladS heeft een compleet assortiment groenten voor overheerlijke traditionele winterstamppotten: stamppot wijnzuurkool, boerenkool en hutspot. Ook stampaardappelen zijn volop leverbaar om het nog eenvoudiger te maken. Lekker met rookworst, uitgebakken spekjes of een vegetarische met champignons of paprika. Een vegan variant kan natuurlijk ook met een van de vele vleesvervangers.

Tip: roer door de zuurkool stamppot ook een stukje ananas. Een heerlijke frisse combinatie.

Lekker makkelijk: erwtensoep

Na een heerlijke winterwandeling door het bos of over de hei is een eigen gemaakte erwtensoep lekker en gezond. GreenS & SaladS levert kant & klaar gesneden erwtensoep-pakketten waarmee in een handomdraai deze overheerlijke soep bereid kan worden.

December – Feestmaand

Ook voor de decembermaand zijn er diverse groenten beschikbaar voor bij een feestmaal: groenten gourmetschotels, hamlof, rauwkostsalades en rode kool vers van het land voor bij een wildgerecht.

Lekker thuis met familie of vrienden de feestdagen vieren met een overheerlijke fondue of gourmet. Dit kan niet zonder rauwkosten of gourmet groenten die lekker meegebakken worden in het pannetje. Kant & Klaar gesneden ui, paprika en paddenstoelen, prima te combineren met kip, biefstuk vis of vegan vleesvervangers.

Stoofpeertjes

Stoofpeertjes zoals grootmoeder ze maakte! Heerlijke stoofpeertjes voor bij een wildmaaltijd. Bereid in rode wijn en met de verfijnde kaneelsmaak om een feestmaaltijd helemaal compleet te maken. GreenS & SaladS levert de verwennerij in verschillende verpakkingen.

Innovaties

De groenten van GreenS & SaladS zijn de afgelopen tijd geïntroduceerd in nieuwe concepten en producten in het out-of-home en retailkanaal. Verse gezonde groenten voor smakelijke maaltijden in zorginstellingen. Groenten als side dish in het vliegtuig. Op maat gesneden paprika’s, uien en wortels voor luxe borrelbroden, en gesneden groenten in speciale snit voor vegan snacks. Stuk voor stuk unieke, lekkere en gezondere producten verkrijgbaar bij de supermarkten.

De principes van GreenS & SaladS

Dé principes van GreenS & SaladS:

  • GreenS & SaladS kiest met zorg de juiste kwaliteit grondstoffen
  • GreenS & SaladS snijdt de producten met zorg op maat volgens de juiste specificatie van de klant
  • GreenS & SaladS verpakt de producten in de juiste gewenste verpakking met het juiste gewicht
  • GreenS & SaladS heeft een korte lead-time en levert op het juiste tijdstip

 

Geïnteresseerd in een van de vele groentenmogelijkheden,
neem contact op met
GreenS & SaladS afdeling verkoop: 0522-244397