Maatwerk en maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Lokaal inkopen speelt daarbij een grote rol. De afgelopen jaren hebben we intensieve samenwerkingen gecreëerd met trotse lokale kwekers die, met zorg voor het milieu, dagelijks mooie en gezonde producten telen.

Zo is lekker lokaal ontstaan

Vanuit onze klanten zien wij een toenemende vraag naar verantwoorde, lokale producten. 

Met onze lokale kwekers hebben wij hierin mooie stappen gezet. Door in de buurt in te kopen, maken we minder kilometers en zijn we dus minder belastend voor het milieu. 

Producten die wij uit de regio halen verwerken we dagelijks vers op onze locatie in Meppel. Wij snijden, wassen en verpakken groenten en fruit op maat. Daardoor zijn onze lokale producten lekker, gezond en verantwoord.

Dit levert lekker lokaal op

  • Nog sneller bij de klant
    Nu wij dichter bij de bron inkopen, kunnen we sneller schakelen. Zo zorgen we ervoor dat onze gezonde en verantwoorde groenten en fruit binnen no-time bij onze klanten geleverd worden. Daardoor zijn de producten nog verser en blijven ze langer houdbaar. 
  • Meer lokale werkgelegenheid
    Een tweede reden voor de nauwe samenwerking met lokale telers is dat wij ernaar streven om zoveel mogelijk werkgelegenheid in ons achterland te creëren. Noord-Nederland heeft prachtige landbouwgronden midden in de natuur met enthousiaste en betrokken mensen. We investeren graag in deze regionale economie.
  • Lagere ecologische footprint
    Ten slotte reduceren wij transportbewegingen en voorkomen we dus onnodige CO2 uitstoot. Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Lekker duurzaam dus!

Lekker lokaal in combinatie met maatwerk

Wij hebben een ruim en gevarieerd assortiment groenten en fruit en maken alles op maat. Onze samenwerking met lokale boeren is essentieel voor een optimale scala in producten. Wij luisteren naar de behoefte van onze klanten en bieden een op maat gesneden, compleet assortiment. We snijden en wassen onze producten in de gewenste snit en de klant kiest de samenstellingen en de verpakkingen. Van blokje tot reepje, bakje tot zakje voor thuis, of in een grootverpakking of krat voor horeca en productie. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. In alle gevallen is het keurig verpakt en direct klaar voor gebruik.