Klaar voor de winter

De winter staat weer voor de deur en dit betekent dat we weer heerlijk kunnen genieten van gezonde seizoensgroenten vers geoogst van het land. Groenten om lekkere winterse gerechten te bereiden. Of het nu een heerlijke preischotel is of een stamppot met wijnzuurkool, boerenkool, hutspot, of onze befaamde Drentse en/of Vlaamse Pot, GreenS&SaladS levert de basis. Ook voor de decembermaand zijn er diverse groenten beschikbaar voor bij een feestmaal: groenten gourmetschotels, hamlof, rauwkostsalades en rode kool vers van het land voor bij een wildgerecht.

Winterstamppotten

Winter-
stamppotten

GreenS&SaladS heeft een compleet assortiment groenten voor overheerlijke traditionele winterstamppotten: stamppot wijnzuurkool, boerenkool en hutspot. Ook stampaardappelen zijn volop leverbaar om het nog eenvoudiger te maken. Lekker met rookworst, uitgebakken spekjes of een vegetarische met champignons of paprika. Een vegan variant kan natuurlijk ook met een van de vele vleesvervangers.

December – Feestmaand

Lekker thuis met familie of vrienden december vieren met een overheerlijke fondue of gourmet. Dit kan niet zonder rauwkosten of gourmet groenten die lekker meegebakken worden in het pannetje. Kant & Klaar gesneden ui, paprika en paddestoelen, prima te combineren met kip, biefstuk vis of vegan vleesvervangers.

Stoofpeertjes

Stoofpeertjes zoals grootmoeder ze maakte! Heerlijke stoofpeertjes voor bij een wildmaaltijd. Bereide stoofpeertjes in rode wijn en met de verfijnde kaneelsmaak om een feestmaaltijd helemaal compleet te maken. GreenS&SaladS levert de verwennerij in verschillende verpakkingen.

Geïnteresseerd in een van de vele groentenmogelijkheden,
neem contact op met  GreenS&Salads afdeling verkoop: 0522-244397