Het is weer tijd voor stamppot! Greens&Salads brengt dit najaar vijf nieuwe verse stamppotten op de markt. Deze verse maaltijden met pure ingrediënten zijn een variatie op de bekende Hollandse pot.

Speciaal voor het komende seizoen heeft GreenS&SaladS deze stamppotten ontwikkeld. Kant en klaar en gemakkelijk op te warmen. Door de toevoeging van verschillende groenten van het seizoen zijn deze vijf stamppotten net even anders dan anders.

De klassieke Boerenkool stamppot heeft een “bite” door de toevoeging van rode ui en prei en het Brusselse Stamppotje combineert spruiten met broccoli en wortel. De Hongaarse Zuurkool stamppot krijgt een licht zoete “twist” door toevoeging van rozijnen en wortel. Verder valt er te kiezen uit een pittige Rucola stamppot met rode biet en een Vlaamse Pot met winterpeen, ui en groene kool.

Chris de Jong van Greens&Salads: ‘De stamppotten worden dagelijks vers bereid in onze groentensnijderij en kant en klaar geleverd. Even opwarmen en klaar! Wij verwerken in Meppel duizenden kilo’s sla, broccoli, wortels, andijvie, boerenkool, wortels en uien die ’s nachts vers van het land worden aangevoerd tot deze nieuwe stamppotten.’

Greens&Salads levert vers gesneden groenten en fruit aan speciaalzaken, (keur)slagers, groothandels, retailers, instellingen, horeca en productiebedrijven in heel Nederland. Versheid en de daarbij behorende snelheid van levering staan hoog in het vaandel. Zo geldt voor heel Nederland dat alle producten die voor 8 uur besteld zijn de volgende dag voor 12 uur worden bezorgd.

Voor meer informatie:
Chris de Jong
Greens&Salads
+31(0)522 24 43 97
info@greensandsalads.eu