Het is lente en binnenkort gaan we de bbq’s weer aansteken. Lange dagen, zon, plezier en een avond vol bbq- plezier. GreenS&SaladS brengt voor de zomer weer heerlijke verse rauwkostsalades en fruitsalades op de markt. Deze verse salades worden dagelijks geproduceerd met pure ingrediënten. De rauwkost-en fruitsalades passen prima bij de bbq.

Rauwkostsalades

De rauwkostsalades van GreenS&SaladS zijn er in veel varianten. Eerlijke simpele komkommersalade,  frisse kool-wortelsalade of een spannender Bleekselderij-Druiven salade en Biet-Appelsalade. Heel veel is mogelijk. Natuurlijk zijn ook de klassiekers aanwezig in het assortiment zoals de Griekse salade met feta en de Italiaanse salade met mozarella. Stuk voor stuk erg smakelijk bij de bbq. 

Ook zijn er salades met pasta of couscous leverbaar. Een heerlijke pastasalade met kip bijvoorbeeld of een pastasalade met zongedroogde tomaten. Ook deze salades passen prima bij een lekker hamburger of een stukje vis.

Fruitsalades

Ook fruitsalades zijn goed te combineren met bijvoorbeeld kip van de bbq. Er zijn verschillende fruitsalades in het assortiment zoals een Fruitmixsalade met appel, druiven en meloen of watermeloensalade. Voor op de bbq zijn er speciale bbq – fruitspiezen ontwikkeld. Even op de bbq en smullen maar. 

GreenS&SaladS levert naast een breed assortiment vers gesneden groenten ook speciale seizoensproducten zoals de rauwkost- en fruitsalades. Dagelijks vinden deze producten hun weg naar retailers en speciaalzaken, groothandels, instellingen en horeca en aan productiebedrijven in heel Nederland. Versheid en snelle levering zijn hierbij erg belangrijk. Zo geldt voor heel Nederland dat alle producten die voor 8 uur besteld zijn, dezelfde dag of de volgende dag voor 12 uur geleverd worden.

Voor meer informatie:
Greens&Salads
+31(0)522 24 43 97
info@greensandsalads.eu